Nul op de meter

Wie energie bespaart, spaart geld én de planeet. Daarom zijn alle woningen die Lokhorst in De Lariks bouwt Nul op de Meter-woningen. Woningen die energiezuinig zijn en het beetje energie dat ze nodig hebben, zelf opwekken.

Uw stek is bijvoorbeeld voorzien van een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem, dat voldoet aan de eisen van Nul op de Meter. Dankzij dit systeem is het in huis gelijkmatig warm, voelen de vloeren niet koud aan en is er – zonder tocht – steeds aanvoer van frisse lucht. Zo woont u met meer comfort tegen lagere kosten.

De zonnecellen op uw woning wekken genoeg stroom op voor de zuinige verwarming, de koeling, de ventilatie en het warm tapwater. Ze bieden bij gemiddeld gebruik zelfs genoeg energie voor verlichting en huishoudelijke apparatuur. U verbruikt dus niet of nauwelijks stroom.

De woning is daarmee Nul op de Meter.

Om dit te realiseren werkt Lokhorst samen met Factory Zero. Factory Zero heeft, net als wij, jarenlange ervaring in het ontwikkelen van Nul op de Meter woningen. Samen garanderen wij dat uw woning straks net zoveel energie opwekt als een normale woning verbruikt op jaarbasis. En dat is fijn voor uw portemonnee en de planeet.

Daarnaast krijgt u met een Nul op de Meter-woning een hypothecaire verruiming en een rente korting op een deel van de hypotheek bij een Groenhypotheek.

Download de brochure, technische omschrijving en prijslijst

Vul je gegevens in en download direct alle documentatie.

Download brochure